Η Dimand ΑΕ είναι μια εταιρία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων με μεγάλες φιλοδοξίες και με το ισχυρό όραμα να δημιουργεί κτήρια μεγάλης διάρκειας και ποιοτικής διαβίωσης στα οποία οι άνθρωποι θα ευημερούν.

Από την ίδρυσή της το 2005 η Εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλο τον κύκλο ζωής της ανάπτυξης ακινήτων. Η εταιρία λειτουργεί με διπλό ρόλο, και με αποκλειστικές και με κατ’ αποκοπήν αναθέσεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως διαχείριση έργων και κατασκευών, έλεγχο επέκτασης λιανεμπορίου, παροχή τεχνικών συμβουλών και διαχείριση εγκαταστάσεων.

Το εκτενές χαρτοφυλάκιό μας συνδυάζεται με ένα μεγάλο και σταθερό ιστορικό παράδοσης επιτυχημένων έργων στην Ελλάδα. Είμαστε γνωστοί για την υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας ώστε να μπορούν να αναπτύσσουν απαιτητικά έργα, με αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα πέρα τις προσδοκίες τους, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για βιώσιμη ανάπτυξη και περιβάλλοντα για καλύτερη ζωή και εργασία.

Η Prodea Επενδύσεις είναι η μεγαλύτερη εγχώρια εταιρία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (ΑΕΕΑΠ) στην Ελλάδα και είναι ενταγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών (Χ.Α).

Η Prodea ενεργοποιείται στον τομέα επενδύσεων ακίνητης περιουσίας και η εσωτερική της διαχείριση γίνεται από έμπειρους επαγγελματίες με αποδεδειγμένες άριστες ικανότητες ανεύρεσης κεφαλαίων, εκτέλεσης έργων και δημιουργίας αξίας. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της εταιρείας αποτελείται από περισσότερες από 340 εμπορικές ιδιοκτησίες, οι οποίες περιλαμβάνουν πρωτίστως χώρους γραφείων και εμπορικών καταστημάτων. Περισσότερο από το 80% του χαρτοφυλακίου της εταιρίας είναι επιλεκτικά τοποθετημένο σε ανεπτυγμένες αστικές περιοχές σε όλη Ελλάδα καθώς και σε άλλες αγορές κλειδιά στη νοτιοανατολική Ευρώπη, όπως στην Ιταλία. Η Prodea είναι υπερήφανη για το υψηλής ποιότητας και υψηλής αποδοτικότητας διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιό της, οι αναμενόμενες χρηματορροές του οποίου βασίζονται στα υψηλά επίπεδα μισθώσεων, στα μακροχρόνια συμβόλαια και στην ισχυρή βάση ενοικιαστών.

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) είναι ένα Διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το οποίο ιδρύθηκε το 1991 .

Ως πολυμερής αναπτυξιακή τράπεζα επενδύσεων, η EBRD χρησιμοποιεί τις επενδύσεις ως ένα εργαλείο για την ανάπτυξη οικονομιών αγοράς. Έχοντας αρχικά εστιάσει τις δραστηριότητές της σε χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ, σύντομα επεκτάθηκε για να υποστηρίξει στόχους ανάπτυξης σε περισσότερες από 30 χώρες, από την Κεντρική Ευρώπη μέχρι την Κεντρική Ασία. Με λειτουργία παρόμοια με αυτήν άλλων αναπτυξιακών τραπεζών, η EBRD έχει μέλη από όλο τον κόσμο (Βόρειο Αμερική, Αφρική, Ασία και Αυστραλία), με τις ΗΠΑ ως το μεγαλύτερο μέτοχό της. Ωστόσο η δανειοδότηση γίνεται μόνον σε περιφερειακή βάση, στις χώρες όπου δραστηριοποιείται. Με έδρα στο Λονδίνο, η EBRD είναι ιδιοκτησία 69 χωρών και δύο οργανισμών της ΕΕ – 69η χώρα είναι η Ινδία από τον Ιούλιο του 2018. Παρά το δημόσιο χαρακτήρα των μετόχων της, η τράπεζα επενδύει σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, μαζί με εμπορικούς συνεργάτες.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και το εμπορικό τμήμα της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα

Συμπληρώστε τα πεδία και ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς, επομένως θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για να σας βοηθήσουμε με την αναζήτηση του ακινήτου σας. Θα θέλαμε να σας στέλνουμε περιστασιακές ενημερώσεις για ακίνητα, εκδηλώσεις και νέα από την Piraeus Tower SA. Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Πολιτική απορρήτου και Όροι και προϋποθέσεις.